Brüsszel több olyan tervvel állt elő, amelyek veszélyeztetik Magyarország függetlenségét és biztonságát. Ezek érintik többek között a bevándorláspolitikát, a rezsicsökkentést, valamint az adó- és foglalkoztatáspolitikát is. Ahhoz, hogy megakadályozzuk a bürokraták veszélyes terveit, szükség van a magyar emberek támogatására. A konzultációban való részvétel egy erős kiállás a nemzeti függetlenség mellett. Az Ön véleményére is számítunk.

Kérjük, válaszoljon az alábbi kérdésekre!

Kérjük, adja meg adatait a továbblépéshez. A kérdőív kitöltéséhez a "TOVÁBB A KÉRDÉSSORHOZ" gomb megnyomásával juthat.

  • 1. Hitelesítés
  • 2. Kérdéssor kitöltése
  • 3. Kérdéssor beküldése
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Életkor:
* Az adatai megadásával Ön hozzájárul, hogy a jövőben Magyarország Kormánya további véleménykérés és tájékoztatás céljából kapcsolatba léphessen Önnel. Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatást kapni, kérjük, hogy a kérdőív végén elhelyezett jelölőnégyzetben nyilatkozzon erről.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Magyarország Kormánya nemzeti konzultációt indít az új nemzeti politikával kapcsolatosan, amelynek keretében a rezsicsökkentés brüsszeli betiltásáról, az illegális bevándorlásról, a külföldi befolyásolási kísérletekről, valamint a magyar adócsökkentést és munkahelyteremtő programokat célzó brüsszeli támadásokról kéri ki az állampolgárok véleményét. A konzultáció célja, hogy Magyarország Kormánya nevében a Miniszterelnöki Kabinetiroda megismerje az állampolgárok fenti témákkal kapcsolatos véleményét.

A konzultáció interneten keresztül történő kitöltése hitelesítéshez kötött. A kérdőív kitöltéséhez személyes adatai (nevének, életkorának és e-mail címének) megadásával hitelesítheti magát. A kérdések megválaszolására minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár jogosult.A fentiekre figyelemmel az adatkezelés célja az, hogy a konzultációban csak a 18. életévét betöltött magyar állampolgárok vehessenek részt, és egy személy csak egy alkalommal tölthesse ki a kérdőívet, valamint, hogy Magyarország Kormánya a jövőbeni kapcsolatot tartson Önnel.

A kérdéssor kitöltése nem megszakítható, azaz a folyamat megszakítása teljes újrakezdést igényel, figyelemmel arra, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda a személyes adatokat a véleményadatoktól elkülönítve tárolja.

Fenti adatainak (név, életkor, email cím) megadásával, a "TOVÁBB A KÉRDÉSSORHOZ" gombra kattintással hozzájárul, hogy az internetes kérdőív kitöltése, valamint további kapcsolattartás, véleménykérés és tájékoztatás céljából, közölt személyes adatait Magyarország Kormánya, az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján, a hozzájáruló nyilatkozata visszavonásáig kezelje.

A kérdőív végén található jelölőnégyzetben elhelyezett jellel (amely a „Nem járulok hozzá, hogy Magyarország Kormánya kapcsolatba lépjen velem véleménykérés, illetve további tájékoztatás céljából.” szövegrész mellett található) és a "TOVÁBB A KÉRDÉSSORHOZ" gombra kattintással hozzájárul, hogy az internetes kérdőív kitöltése céljából, a közölt személyes adatait Magyarország Kormánya, az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján, a konzultáció lezárásáig kezelje.

Magyarország Kormánya nevében az adatkezelői feladatokat a Miniszterelnöki Kabinetiroda (1055 Budapest, Kossuth tér 1-3.) látja el.

Személyes adatai kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhet az adatkezelőtől. A személyes adatok helyesbítését, zárolását, törlését az adatkezelőhöz eljuttatott nyilatkozatával (Miniszterelnöki Kabinetiroda, 1055 Budapest, Kossuth tér 1-3., leiratkozas.kormanytajekoztato@mk.gov.hu) bármikor kezdeményezheti. A személyes adatok törlése a kérelem beérkezésétől számított 3 napon belül történik meg.

Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolja, tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhat. A közölt személyes adatokat az adatkezelő nyilvánosságra nem hozza, külföldre és harmadik félnek nem továbbítja. Az adatkezelést a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatvédelmi nyilvántartásba bejegyezte. (Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH- 78061/2014., NAIH-116779 /2017.)